Over ons

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Edwin Duinkerken
Passie voor webontwikkeling en koffie

Al meer dan tien jaar ontwikkel ik websites voor veel verschillende bedrijven. Het mooie van dit werk vind ik het persoonlijke contact, dat je mensen echt van dienst kunt zijn met je kennis en talenten en dat je iedere keer weer iets nieuws creëert. De uitdaging is dat je in dit vak altijd moet blijven leren, omdat de ontwikkelingen heel snel gaan. Ik hou erg van leren, dus ook dat komt bij dit werk goed tot uiting.

Pas later ben ik koffie erg gaan waarderen en die liefde is vooral ook tijdens mijn reizen in Amerika gegroeid. De gezelligheid van de Starbucks daar, is iets dat ik hier in Nederland ook vaak nog op zoek. Ook bij koffie drinken speelt de menselijke factor een grote rol. Regelmatig ontmoet ik, onder het genot van een kop koffie, nieuwe mensen van overal over de wereld.

Met Webpuccino® breng ik die twee passies bij elkaar.

Drink een kop koffie met mij
Partners
Samenwerking voor de beste resultaten

Webpuccino® doet niet alles alleen, maar werkt vaak samen met andere professionals om de beste kwaliteit en service te kunnen garanderen. Zo werken we samen met technische bedrijven voor de levering van webhosting en domeinnnamen en met creatieve designers om mooie websites te ontwerpen. Het samenwerken met designers is fijn, omdat zij zich dan kunnen focussen op het creatieve gedeelte en Webpuccino® voor de ontwikkeling en optimalisatie zorgt. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, dus als je iemand zoekt voor de ontwikkeling en optimalisatie van websites, neem dan contact op!

Werk samen met Webpuccino®
Webpuccino®
Kwaliteit en service

Net zoals je bij koffie het verschil goed kunt proeven in kwaliteit, zie je bij websites vaak ook snel genoeg of ze goed ontwikkeld zijn of niet. Bij koffie is het van belang dat er goede bonen worden gebruikt, bij websites moet de code goed in elkaar zitten. Webpuccino® ontwikkelt websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook goed functioneren. De websites laden snel en werken op verschillende devices, zoals iPhone en iPad. Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en de code is goed gestructureerd opgebouwd zodat de websites toekomst bestendig zijn.

Naast goede kwaliteit is ook een vriendelijke service erg belangrijk. Webpuccino® staat voor persoonlijke dienstverlening. Wij denken met de klant mee en proberen samen de beste oplossingen te bieden. Wij zijn goed bereikbaar via e-mail en telefoon en doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. Dezelfde vriendelijkheid die je van een goede barista verwacht, kun je ook van Webpuccino® verwachten.

Neem contact met ons op

Webdevelopment zoals koffie drinken

Onze kernwaarden

Genieten

Koffie drinken is genieten. Het bijhouden van je website moet plezierig zijn. Het moet iets zijn wat je tussen andere dagelijkse activiteiten door kunt doen, niet te veel tijd kost en leuk is om te doen.

Service

Net als een koffiezaak leveren wij een service aan onze klanten. We passen het product naar wens op maat aan. Van latte macchiato tot espresso, het kan allemaal.

Toegankelijkheid

Koffie drinken is toegankelijk, het kan vrijwel overal ter wereld. Zo zijn ook wij toegankelijk: eenvoudig te bereiken via telefoon, email en social media en de website beheren kan vanaf de hele wereld.

Kwaliteit

Koffie is een kwaliteitsproduct; wij leveren websites van hoge kwaliteit die zich daarmee onderscheiden op het internet. Wij leveren producten waarvan we trots zijn om er onze naam op te zetten.

Vriendelijkheid

Koffie drinken is ontspannend; uiteraard zijn we zakelijk, maar daarnaast willen op een ontspannen en vriendelijke manier communiceren met onze klanten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.